Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe website-ul www.joyfurpets.com online sau telefonic la numarul 0766 744 491 se face in felul urmator:

  • gratuit, pentru comenzi a caror valoare totala depaseste 250 lei;
  • pentru comenzi sub 250 lei contra costului de 19 lei / comanda.

Livrarile se fac oriunde in Romania, prin firmele de curierat partenere, Cargus sau Sameday, dupa receptionarea comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client, in maxim 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada sarbatorilor legale pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor. 

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de cumparator este gresita etc), vei fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Vanzator.

Ambalare cadou

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. La cererea expresa a cumparatorului, produsele pot fi livrate in ambalaj cadou, contra unei taxe suplimentare de 5 lei / comanda.

Livrarea in afara teritoriului Romaniei
Livram si pe teritoriul Uniunii Europene si in afara EU, la cererea expresa a cumparatorului. Pretul transportului va fi calculat si transmis spre acceptare inainte de initierea transportului efectiv.

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI TRANSPORT

Pentru livrarea Produselor, Vânzătorul va contracta o firmă de curierat. Nu se vor lua în calculul intervalului maxim de transport zilele libere legale, sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Dacă, din cauza unor factori speciali, timpul maxim de livrare va fi depășit, Vânzătorul îl va anunța în prealabil pe Cumpărător. Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile livrate în momentul predării acestora către societatea de curierat sau reprezentantului Cumpărătorului. Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

Cum cumpar | Termeni si conditii

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezita sa ne contactezi.

E-mail: contact@joyfurpets.com

Tel: 0766 744 491