Cum platesc

Poti plati produsele comandate de pe website-ul www.joyfurpets.com prin:

  • card bancar (online)
  • transfer bancar (ordin de plata)
  • cash, prin ramburs la livrare.

Pentru siguranta ta, a angajatilor nostri si a curierilor, iti recomandam sa alegi plata cu cardul.

PRETUL SI PLATA PRODUSELOR

Costul produselor:
Toate produsele de pe site-ul www.joyfurpets.com au preturile afisate in RON si includ TVA.

Costul transportului:
Pentru comenzile mai mari de 250 lei, transportul este GRATUIT. Costul transportului este de 19 RON pentru restul comenzilor.

MODALITATI DE PLATA:

Plata online prin card bancar
Simplu si rapid, acest mod de plata iti ofera posibilitatea de a cumpara pe www.joyfurpets.com in deplina siguranta.

Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt carduri de credit sau de debit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Magazinul www.joyfurpets.com foloseste ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca JoyFurPets.
Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, bancile din Romania au introdus un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.
Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii la care esti inrolat, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea incasarii platii. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata prin ramburs
Plata se face exclusiv in lei, integral, in momentul livrarii comenzii la adresa specificata. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Livrarea produselor | Termeni si conditii

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezita sa ne contactezi.

E-mail: contact@joyfurpets.com

Tel: 0766 744 491