5 idei pentru a-ti distra pisica

Pisicile sunt niste zeitati in miniatura care stiu sa obtina ce vor si carora le place atentia. 

  1. Alintul

„Odata ce te-ai hotarat sa ma aduci acasa, ai ales sa ma iubesti ”. Este un drept neconditionat de care se vor bucura in fiecare zi. Pisicile sunt cunoscute pentru imprevizibilitatea lor si deasemenea ca sunt capricioase, insa daca le respecti preferintele sunt extrem de iubitoare. 

Le place compania oamenilor lor si atentia acestora exprimata prin multe mangaieri atunci cand pisicuta este binevoitoare. In caz contrar, isi pot activa gherutele …

  1. Periatul 

Este un mod de a petrece timpul impreuna si a consolida legatura cu pisicuta ta. Nu in ultimul rand, o ajuta sa aiba o blanita sanatoasa. 

  1. Joaca 

Activitatea lor preferata, in cazul in care nu dorm. Imaginatia lor nu cunoaste limite si orice obiect poate deveni o jucarie interesanta, mai ales persoana ta. 

https://joyfurpets.com/magazin/tunel-de-joaca-pentru-pisici/

Mingiutele in cantitati cat mai mari, mai colorate, chiar si hartiutele pot fi fascinante pentru ele. Si lista poate continua la infinit…

Insa cel mai important este sa ii oferi timpul si dragostea ta. Astfel joaca este minunata pentru toti. 

  1. Plimbatul

Plimbarile scurte pot fi foarte placute pentru ele daca se simt in sigurant . Toleranta si preferinta lor pot fi foarte diferite, de aceea este bine sa iti cunoasti blanosul si sa tii cont de nevoile lui. 

Poti folosi un rucsac panoramic sau genti pentru calatorie, oferta fiind foarte variata. 

https://joyfurpets.com/magazin/geanta-cu-fermoar-transport-facil-pisici/

Sunt pisicute care prefera plimbatul cu ham sau chiar in brate, daca stii ca este cuminte. 

  1. Casa – loc de joaca 

Cat mai multe jucarii care sa o tina ocupata completate de locuri in care se poate ascunde (dulapul este o optiune foarte buna ☺) si zone de relaxare. 

In concluzie, tu esti primul pe lista si torsul fericit este rasplata. Lista poate continua cu toate jucariile disponibile, mai mult sau mai putin elaborate.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.